Wild & Soft | Hajdi.si

Wild & Soft

Podjetje Wild & Soft prihaja iz Belgije in izdeluje najmehkejše dodatke za dom na svetu. Ob črpanju likov iz čudovitega živalskega sveta in ob misliji, da osrečijo tako starše kot otroke, se zavzemajo, da v vaše domovanje prinesejo živalsko kraljestvo.

Preberi več

Njihove plišate živalske glave so oblikovane v Belgiji in so narejene iz najkvalitetnejših materialov. Ker so vsi izdelki ročno delo, je vsaka izmed živalci originalna vsaka po sebi in se od vrstnic rahlo razlikuje. Wild & Soft plišaste živalske glave so namenjene malčkom, a pri podjetju niso pozabili niti na odrasle. Abstraktne oblike v kombinaciji z zelo kvalitetnimi tkaninami, revolucionaren dizajn in moderne barve bodo brez težav našle prostor v katerem koli domu ter v kateri koli sobi.

H kolekciji se vedno dodaja nove modele plišastih živalskih glav. Njihov glavni namen je razveseliti tako malčke kot njihove starše. Pri Wild & Soft na svet gledajo skozi rožnata očala, kajti življenje ne sme biti tako resno. V njihovi prekrasni kolekciji plišastih glav najdemo živalice s prikupnimi imeni. Tako so lisjaka poimenovali Louis, mamuta Arthur, srno Victoria, srnjak je Toby, jelen Billy, rjavi zajček Lewis ter zajkla Alice, morski pes Jack, nosorog Michael, los Alfred, medveda Basile ter Oliver, zebra Dante, žirafa Ruby, flamingo Sophie, nosorog Carlos, samorog Claire, pandi so nadeli ime Thomas, levčku Cesar, slonček je George in labod Joanne. Beli snežni tiger se ponaša z imenom Albert, posebnost jelena Jamesa pa je njegov karirast vzorec.

Podjetji Wild & Soft in BiBiB & Co sta se združila v eno. Dve belgijski znamki sta ustvarili dodatke za dom in lubezen do narave, živali in zabava sta njuni zaščitni znaki in hitita novim zmagam naproti. Wild & Soft. BiBiB & Co prinašata 20 let izkušenj in inovativne produkte. Kombinacija moči in kreativnosti ustvari ogromno kolekcijo z še več prostora za inovacije. Plišaste živali na zidu, igrivi živalski nahrbtniki ali Ratatam!, živalske prevleke, s katerimi se bo vaš malček vsak dan počutil kot kralj džungle. A to še ni vse! Kolekcija se konstantno širi.

12 Item(s)

per page

12 Item(s)

per page