Skip Hop | Hajdi.si

Skip Hop

Skip hop je globalna blagovna znamka, ki ustvarja inovativne izdelke za vso družino. V podjetju se radi pohvalijo, da razmislijo, preoblikujejo izdelke, da izzovejo srečo. Njihov slogan je ‘‘Must haves made better’’ in podjetje ga izraža skozi vse svoje produkte. Pri Skip Hopu ponovno oživijo in izboljšajo prav vsak izdelek, z ciljem, da novo pridobljena multifunkcionalnost v vsakdanjik družin vnese veselje in jim olajša rutinska opravila.

Preberi več

Zgodba sega v leto 2003, ko sta novopečena starša Ellen in Michael Diamant v ponudbi na trgu zaman iskala previjalno torbo, ki bi ustrezala vsem njunim željam, zato jo je Ellen oblikovala kar sama. V poplavi rožnatih in modrih torb, je Ellen želela modno, a hkrati zelo funkcionalno tobro, primerno za njuno mestno življenje. Znamenita torba Duo je bila rojena.

V široki ponudbi izdelkov znamke Skip Hop najdemo prikupne pripomočke za hranjenje, nahrbtnike za celo družino (otroške krasijo junaki iz živalskega sveta, nahrbtnik za mamico in očka pa je lahko uporaben kot torba za previjanje ali kot modni dodatek), igračke, ki bodo zabavale vaše malčke od njihovega rojstva do prvih spoznavanj zvokov in motivov. Izdelki Skip Hop bodo primerni tako za uporabo v okolju domačega doma ali pa vam bodo olajšali potovanja ter naredili vožnjo z avtomobilom bolj umirjeno.

Danes so inovativni in modni izdelki Skip Hop prisotni v več kot tridesetih državah sveta. Nad proizvodi se navdušujejo zvezde kot so: Madonna, Sarah Jessica Parker, Beyonce, Gwen Stefani in številne druge.

Skip Hop je v letošnjem letu prevzel gigant na področju otroške mode, Carter’s, kar predstavlja pomemben mejnik v zgodovini podjetja in se že odraža v novem dizajnu izdelkov. Taktirko so prevzeli francoski oblikovalci, kar pomeni odmik od značilnih močnih barv k pastelnim odtenkom, kar je že vidno pri novih izdelkih.

Starševstvo je rojstvo ljubezni. In pri Skip Hopu so zavezani to ustvariti to čim lažje in zabavnejše. Vse se začne z zavezanostjo k varnosti in kvaliteti. In se zaključi s pomočjo tistimi, ki jo resnično potrebujejo. Skip Hop pomaga dobrodelnim organizacijam, ki pomagajo spocialno ogroženim družinam kot sta Good+ Foundation in Ovarian Cancer Research Fund.

37 Item(s)

per page

37 Item(s)

per page