Bugaboo Giraffe - Blazina junior, GREY WEAVE - Hajdi

You are 0.0 away from free shipping

Home page - Feeding
-0%

Bugaboo Giraffe - Blazina junior, GREY WEAVE

Bugaboo 8717447150589 11265 15239
SKU Code: 11265
Bugaboo Giraffe - Blazina junior, GREY WEAVE
InStock

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

In stock
€39.95
-0%
€39.95

Sedežna blazina blagovne znamke Bugaboo nudi dodatno udobje in oporo vašemu malčku. 
Blazina je narejena iz 100% poliestra in je vodoodbojna, zato vas za nastale madeže ne rabi skrbet. Prav tako jo lahko hitro snamete iz stolčka in perete v pralnem stroju.
Blazina je kompatibilna s s stolom Blagovne znamke Bugaboo Giraffe. 

Product Details

Lastnosti:

  • Material: 100% poliester
  • Vodoodbojni premaz
  • Nega: Pralno pri 30ºC
  • Uporaba: kompatibilen samo z Bugaboo Giraffe. 

Več o Bugaboo Giraffe stolčku: je stolček za hranjenje, ki je dizajniran za vse starosti in prilagodljiv v samo eni sekundi. Omogoča 5 rešitev za sedenje in sistem prilagodljivosti, ki omogoča, da stolček raste skupaj z vašim otrokom. Višino in globino sedeža lahko nastavite v 5 različnih pozicij. Prilagajate lahko tudi naslon za nogice, ki omogoča 9 različnih višin naslona. Dizajn stolčka za hranjenje Giraffe nudi ergonomsko podporo telesu in hkrati vašemu malčku omogoča popolno svobodo gibanja. Vaš malček lahko iz tega razloga sedi v najboljši možni drži v prav vsakem obdobju otroštva.
Z modularnimi dodatki za stolček lahko ustvarite popoln stolček, ki se ujema s potrebami vašega novorojenčka, malčka in predšolskega otroka. Na voljo je sedež za prav vsako življenjsko obdobje. Stolček za hranjenje Giraffe odlikuje tudi nizozemski dizajn in izredna funkcionalnost. Zaradi svoje namenske, sodobne in minimalistične oblike stolček Giraffe zgotovo izstopa med ostalimi in se čudovito poda v vsak prostor. Stolček v enem združuje tudi varnost in stil zahvaljujoč postavitvi nogic stolčka v obliki piramide. Takšna postavitev nogic omogoča nizko in stabilno središče gravitacije stolčka. Prenese lahko težo do 100 kg in se dobro obnese tudi v živahnem gospodinjstvu.
Stolček Bugaboo Giraffe ljubi okolje in traja celo življenje. Narejen z veliko mero ljubezni iz 100% trajnostno pridobljenega FSC certificiranega evropskega bukovega lesa in ISCC certificirane plastike na bio osnovi. Vpliv stolčka na okolje je zato karseda minimalen in s tem ohranja tudi naš čudoviti planet za bodoče generacije. Stolček Bugaboo Giraffe ni ne stolček za enkratno uporabo, ne stolček za uporabo ene same generacije. Narejen je za celotno družino in tako, da lahko traja še dolgo po tem, ko vaš otrok napoti proti večjim pustolovščinam.

Specifications

Age 2 - 3 year, 3+ year
Suitable for Boy, Girl