Herobility | Hajdi.hr

Herobility

Herobility AB je švedsko podjetje, ki ustvarja inovativne in kvalitetne stekleničke ter pripomočke za hranjenje, s katerimi želi olajšati življenje tako dojenčkom, kot tudi staršem. Pomen znamke Herobility se skriva v stavku "biti heroj", kar se nanaša tako na starše kot tudi otroke – vsi izmed njih so čisto pravi heroji. Ravno zaradi tega se v logotipu skriva maska heroja!

Preberi več

Vsem je dobro znano, da so švedski izdelki svetovno znani po svoji kvaliteti in dizajnu, ki odlikujeta Herobility proizvode. Njihove stekleničke odlikuje cucelj ovalne oblike, ki se popolnoma prilega ustni votlini dojenčka - daje občutek naravnega oprijema, kakršnega je otrok vajen pri dojenju, ob tem pa naredi prehod z dojenja na pitje po steklenički enostavnejši. Dodaten razlog za izbiro je učinkovit antikolični sistem. Linijo steklenič dopolnjujejo čudovite termo stekleničke, embalaže za hrano in dudice. Stekleničke so namenjene tako novorojenčkom kot tudi otročikom po dopolnjenem šestem mesecu starosti.

Niso pa pozabili niti na raznoliko barvno paleto. Mamice lahko za svoje otroke izbirajo med dekliško rožnato, klasično belo, nebeško modro in zeleno barvo. Da se boste lahko izgonili nesrečnim metom in padcem dud po tleh ter neprestanem čiščenju in izgubljanju, so pri Herobilityju v svojo kolekcijo dodali tudi priponke za dude v pripadajočih barvah in z zastavo Švedske.

Herobility AB je patner podjetja SmartShake AB, pionirja med pametnimi stekenicami za fitnes. Švedsko podjetje SmartShake, ki se lahko pohvali z nazivom enega najhitreje rastočih podjetij in izvoznikov leta s strani švedske revije Dagens Industi, vse od leta 2009 v 90 državah sveta navudšuje s svojimi pametnimi neonskimi shakerji in steklenicami za vodo. Heroji pomagajo stekleničkam Herobility narediti nekaj dobrega. Za vsako prodano stekleničko HeroBottle namreč namenijo 5SEK Svetovni fundaciji za otroke, neporofitni ogranizaciji, katere ustanoviteljica je švedska kraljica Silvia. Pomoč je namenjena otrokom iz revnejših držav. Herobility - ustvarjeno s strani staršev, odobreno s strani otrok.

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page