V vrtec z Done by Deer prijatelji - Hajdi

You are 0.0 away from free shipping

V vrtec z Done by Deer prijatelji

Prikupni Done by Deer prijatelji so pripravljeni na novo dogodovščino! Poskrbeli bodo, da bo odhod v vrtec zares zabaven. Ponujajo ti tudi 4 nasvete, ki bodo olajšali prve dni uvajanja v novo okolje.

Uvajanje v vrtec je velik mejnik za starše in malčke. Mejnik, ki je lahko tudi zabaven in vesel! Te zanima, kako lahko k temu pripomoreš? 

1 Rutina

Malčki se ob rutini počutijo varno, saj vedo kaj pričakovati in z njo lažje sprejmejo nov urnik. Prej kot jo uvedeš, lažje bo zate in za otročka. Ponavljajoče zaporedje in vstajanja, obrokov, umivanja zobkov in oblačenja bo malčku omogočilo, da se bo lažje prilagodil in sprejel nove obveznosti.

2 Vrtec obišči že prej

Že sprehod do vrtčevskih vrat in pogovor o tem, kakšne dogodivščine in prijatelji malčka tukaj čakajo, lahko pomagata zmanjšati stres ob prvem dnevu uvajanja.

3 Veselo pričakovanje

V malčku lahko vzbudiš veselo pričakovanje tako, da mu podariš nekaj, kar bo povezano z njegovo novo potjo. Skupaj izberita čudovit nahrbtnik, ki ga bo spremljal v vrtec, ali pa morda prikupno ninico za tolažbo in crkljanje.

4 Veliko pozitive

Če so straši navdušeni in v veselem pričakovanju, se tega kaj kmalu naleze tudi malček. Veselje ob novih dosežkih, in aktivnostih, ter pozitiven pogled na spremembe, ki jih otrok zazna pri starših, mu pokažejo, da so spremembe dobrodošle.

Mami, ati, ne skrbita

Novi prijatelji, nova znanja, čudovite pesmice, potopi v pravljični svet, veliko ustvarjanja in igranja. Vse to in še več je pred vami na tej čudoviti poti!

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.