Shop the Look jesen/zima 2023 - Hajdi

You are 0.0 away from free shipping

Shop the Look jesen/zima 2023

Ob praznovanju 7. rojstnega dnje Hajdi trgovinice v Celju, smo na modni reviji predstavili najnovejše trende iz sveta otroške mode in dodatkov. Poglej, kateri so ‘’must-have'' izdelki te jeseni.

Elodie

Elodie marela vozički in čudoviti dodatki že več let najvdušujejo malčke in mamice po vsem svetu.

Izberi Elodie Mondo -  voziček, ki ga z dokupom košare za novorojenčka, uporabljaš že od rojstva dalje. Sprva te bo navdušil s svojo eleganco, udobjem in okretnostjo, že ob prvih počitnicah pa boste ugotovili, da je gre pravzaprav za popoln potovalni voziček, ki se zloži na velikost ročne prtljage.

Tu se zgodba šele prične. Ko je čas za izbiro dodatkov, blagovna znamka Elodie navduši s trendi previjalnimi torbami, organizatorji, odejicami, kapicami za male in velike, odejicami in drugmi praktičnimi izdelki, ki bodo polepšali vsakdan in olajšali sprehode.

Bentley Trike

Vrhunski tricikel Bentley 6 v 1 je zasnovan v sodelovanju z Bentley Motoros in je najboljša izbira, kadar želite zadovoljiti vidike varnosti, udobja, praktičnosti in seveda dizajna.


Tricikel raste z vašim otrokom in se tako enostavno skozi 6 stopenj spreminja glede na potrebe malčka in staršev, pri tem pa vedno ohranja eleganten dizajn in praktičnost. Z uporabo lahko pričnete že z 9 meseci malčkove starosti in ga uporabljate kot otroški voziček, s predelavami pa ga bodo malčki lahko uporabljali vse tja do 5 leta starosti. Ima napihljiva kolesa kar zagotavlja udobno in tiho vožnjo po vseh terenih ter vodoodporno strehico z UV50+ zaščito, ki bo zagotovila prijetno vožnjo v vseh vremenskih razmerah.

-20%

Bentley Trike - onyx black

€479.20
€599.00
-15%

Bentley - Steklenička za vodo 500ml

€33.91
€39.89
-30%

Bentley - Teddy bear Birkin

€48.93
€69.91
-15%

Bentley Trike Spruce Green

€509.15
€599.00
-20%

Bentley Trike Dragon red

€479.20
€599.00

Done by Deeer

Done by Deer je dansko podjetje, ki je na trg vstopilo leta 2014. Zadnja leta družine po vsem svetu razveseljujejo njihovi modni izdelki za dojenčke in malčke. Kombinacija odličnega dizajna, inovativnosti in netipična izbira barv so karakteristike, ki odlikujejo produkte te blagovne znamke. Prav zaradi teh lastnosti je Done by Deer drugačen, ko starši in otroci spoznajo prikupne like, pa je navdušenje zagotovljeno. Helen in njena ekipa oblikovalcev se neprestano postavljajo izzive pri oblikovanju, tako da vsak njihov izdelek izstopa. Nič ni prepuščeno naključju in "Deer" je v vsakem detajlu. Radi se pohvalijo, da so 100% predani vsem, s čimer se ukvarjajo. Ustvarjajo izdelke, ki narišejo nasmeh na obraz!

Citron

Že od samega začetka je zgodba blagovne znamke Citrona posebna. Vizionarska mama, ki ni mogla najti ustreznih izdelkov za svoje otroke, je želela ustvariti varne, elegantne in trajnostne izdelke. Ta vizija je danes postala Citron - vodilno podjetje na področju inovativnih izdelkov za malčke in starše s prisotnostjo v več kot 27 državah po vsem svetu. Tisto, zaradi česar Citron resnično izstopa iz množice, je predanost vrhunski kakovosti in domiselnemu dizajnu. Ustvariti želijo funkcionalne in okolju prijazne kolekcije, ki ustrezajo vsakodnevnim potrebam družin in zagotavljajo delovanje po najvišjih standardih.

-50%

Citron - Kids backpack, Pink

€20.83
€41.66
-50%

Citron - Teen backpack, Black

€22.08
€44.16
-50%

Citron - Teen backpack, Yellow

€22.08
€44.16

Bugaboo

Starševstvo je največja pustolovščina, ki se ji lahko predaš. Z Bugaboo-jem ob strani bo življenje lažje. Za vsako družinico se najde tisti popoln Bugaboo voziček  z vsemi pripomočki.


Pri podjetju Bugaboo oblikujejo izjemne izdelke in rešitve za starševstvo, s katerimi bo preživljanje časa z vašim otrokom vznemirljivo, nepozabno in, kar je najpomembneje, zabavno, ne glede na to, kam greste.

A Little Lovely Comnpany

Nizozemska blagovna znamka A Little Lovely Company je bila ustvarjena leta 2014. Takrat sta skupno pustolovščino začeli mamici Judith de Ruijter in Nikki Hateley, ki ju povezuje skupna strast preoblikovanje navadnih vsakdanjih dodatkov za dom in otroško sobo v edinstvene kose z osebnim in ustvarjalnim pridihom. Ta filozofija je privedla do edinstvene blagovne znamke, ki se zavzema za oblikovanje cenovno dostopnih izdelkov, ki zagotavljajo WOW-faktor, kar naredi vsakdanje življenje še malo bolj prisrčno in ljubko.

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.