Ohranite zdravje vašega dojenčka s Hygro+ vlažilcem zraka - Hajdi

You are 0.0 away from free shipping

Ohranite zdravje vašega malčka s Hygro+ vlažilcem zraka

Zima je tukaj, ogrevanje pa hitro povzroči, relativna zračna vlaga v naših domovih pade na nizko raven. Naši najmlajši postanejo še bolj dovzetni za zamašitev nosu, okužbe in bolezni. Suha koža, razdražene oči in težave z dihanjem postanejo pogoste težave. Da bi zagotovili najboljše pogoje za vašega dojenčka, je tu rešitev: ergonomsko oblikovan in brezšumen vlažilec zraka za dojenčke, Hygro+ blagovne znamke Babymoov.

Hygro+ vam poleg tega, da je vlažilec zraka, omogoča tudi spremljanje sobne temperature in nočno osvetlitev, vse v enem izdelku. To vam omogoča ročno in avtomatsko nadziranje temperature, 5-stopenjski pretok pare in zmožnost difuzije olja, kot tudi kar 7 različnih prijetnih osvetlitev.

Hygro+ je večfunkcijski vlažilec zraka, ki ne bo poskrbel le za ohranjanje vlage na optimalni ravni, temveč bo izboljšal tudi ambient v otroški sobi.

-20%

Babymoov - Baby Humidifier Hygro +

€63.92
€79.90

Z uporabo Hygro+ vlažilca zraka lahko zmanjšate tveganje za kašelj, konjunktivitis, bronhitis, nosne okužbe in celo astmo. Poleg tega bo vaš dojenček manj nagnjen k utrujenosti in suhi koži. Z njegovo uporabo boste zagotovili najčistejši zrak za vašega dojenčka.

Zakaj je uporaba vlažilca zraka tako pomembna? Čeprav smo morda dobro obveščeni o onesnaženju zraka na prostem, je kakovost zraka v naših zaprtih prostorih pogosto precenjena. Vaš dojenček, ki je 9 mesecev preživel v trebuščku, je še posebej občutljiv na kakovost okolja.

Presenetljivo je, da je zrak v naših domovih včasih bolj onesnažen kot zrak na prostem in navadno predstavlja kar 2/3 zraka, ki ga vsakodnevno vdihavamo.

Onesnaževanje zraka v vašem domu med drugim dodatno povzročajo ogrevalne naprave, čistilna sredstva, dlake hišnih ljubljenčkov, pohištvo, talne obloge in parfumirane sveče.

Z uporabo vlažilca zraka, kot je Hygro+, lahko izboljšate kakovost zraka v vašem domu in poskrbite za zdravje in dobro počutje vašega dojenčka.

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.