Kako si olajšati ''roadtrip'' z malčkom - Hajdi

You are 0.0 away from free shipping

Roadtrip z malčkom

Načrtuješ izlet z malčkom, pa te je že zdaj groza ob misli na vožnjo? Ne skrbi! Preberi, kako lahko poskrbiš, da bodo najmlajši zaposleni in srečni vso pot! Ključ do uspeha je veliko prigrizkov in aktivnosti, ki bodo malčke zamotile.

Čas za prigrizke!

Prigrizki bodo poskrbeli za konstanten nivo energije, kar je posebno pomembno med daljšimi potovanji.

Preprečili bodo lakoto in malčke in starše ohranili pri močeh. Z njimi se boste izognili slabi volji zaradi praznega trebuščka in utrujenosti.

Pripravi raznovrstne zdrave prigrizke in napitke in jih shrani v priročno izolirano torbo, ki bo poskrbela da bodo ostali sveži tudi na vroč poletni dan.

Uporabi priročne škatlice za prigrizke, s katerimi bodo lepo shranjeni, enostavno dosegljivi in seveda ločeni. Tako se bodo ohranili vsi slastni okusi in teksture.

NASVET: Da se izogneš lepljivim prstkom, ki puščajo odtise povsod naokoli, imej vedno pripravljene tetra krpice, ki so odlična in okolju prijazna alternativa vlažilnim robčkom.

Jeklene stekleničke s slamico zagotovijo zadostno hidracijo, hkrati pa preprečijo polivanje in poskrbijo da sedež (in malček) ostaneta suha.

Zabava na poti

Dolgotrajno sedenje je za otroke lahko velik izziv, ki vodi do nemira in dolgčasa.

Zato poskrbi, za veliko raznovrstnih zabavnih aktivnosti, ki jih bodo zamotile in preprečile slabo voljo.

Če imaš dojenčka, ni potrebnih prav veliko Odlična izbira bo igračka za voziček, ki jo lahko pritrdiš tudi na jajčko.

Za malo večje otroke izberi aktivnostne knjigice, igračke ki omogočajo igro vlog - denimo prstne lutke in mehke prijatelje, ki vzpodbujajo domišljijo in vožnjo z avtomobilom spremenijo v zabavno dogodivščino.

Presenečenje!

Poskrbi za veselje, tako da skrivaj pripraviš paketek precenečenja.

Napolni ga z malimi igračkami, knjigicami in sestavljankami, ki jih lahko odkriva na različnih delih poti, kar bo zagotovilo dodatno zabavo in veselo pričakovanje.

Varno pot in veselo potovanje!

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.